mys idag.

internet har inte fungerat idag så jag har inte kunnat skriva några inlägg. idag har hag haft en riktig mys dag. kollat på massa tv. nästa vecka har vi jävla temavecka så vi ska spakla och måla vår jävla skola för att vår rektor inte har råd till att göra det själv. grymt irritarande.

idag hade vi det trevlig i trelleborg år sjukt god mat, och riktigt gos äpplepaj. men nu ska jag faktiskt gå och sova. ni får sova så gott!

såhär såg jag ut igår.


god morgon


god morgon, hade ni en bra redags kväll? det hade jag.
idag ska jag till trelleborg med familjen och hälsa på Karin. kanske tar med datan.

fredag


nu funkar internet lite då och då. ska försöka skriva massa inlägg nu när internet funkar. idah har varit en jobbig dag. hade jävla biologiprov o engelsk redovisning, och jag var så jävla trött. när jag kom hem somnade jag och sov till typ halv 7. just nu kollar jag på red eye, har sett den tidigare och jag tycker att det är skit bra. skriver mer efter filmen, puss

så grymt fint


jävla internet!

mitt internet har typ inte funkat så det är därför jag inte har skrivit några inlägg på länge. förhoppningsvis så fixar det sig och så kan jag börja skriva mer inlägg, det lovar jag.
annars har jag inte gjort så mycket idag, har sovit ióch varit i skolan. men nu ska jag plugga. ha en skön kväll. puss

HIV eller spermie gosedjur.

lite udda gose djur. massa olika sjukdomar haha. jag hade velat ha sperien eller fettcellen haha. dom kom förra julen och finns att köpa på coolstuff.se för 79kr.
Viktor och Felix har kiss och bajs gosedjur, och dom ör sjukt söta haha.


vollsjö

jag är hos min kusin i vollsjö just nu, en liten liten håla i skåne. jag älskar att vara här. juste nu kollar jag och min lilla älskling Viktor på Transormers 2.
och min lille älskling fyller 5 år imorgon wohoo. så jag kommer inte uppdatera imorgon, kanske på kvällen men inte under dagen. men nu ska jag fortsätta kolla. ni får ha en toppen kväll. puss och kram

viktor och felix <33

Victorias secret

var innte och kollade lite efter fina underkläder på www.victoriassecret.com och gud vad fina underkläder dom har. vill bara köpa allt. hitta denna sjukt snygga bikinin och en riktigt snygg bh. och snälla, kan någon ge mig deras kroppar? alla är ju så sjukt snygga. men det jag tycker mest om med victorias secret är helt klart deras runway shower, dom är skit roliga att titta på för det är ju inte som dom vanloga tråkiga showerna. men nu ska jag titta på film. ni får ha en toppen kväll! puss och kram

the red jumpsuit apparatus - face down


ursäkta

förlåt för att jag inte skrev något igår, mitt internet hackade jätte mycket och så hade jag jätte mycket att plugga. men det hände inte så mycket igår, jag tog det mest lugnt och så var jag på bio med Fanny. vi kollade på inglorius bastards, den var bra men den var helt flummig. just nu sitter jag hps Liberta så jag laddar inte upp någon bild. men jag skriver mer när jag kommer hem. puss och kram


forever21.com

var inne på www.forever21.com och kollade lite, och så hittade jag dom här 2 snygga linnena. tycker att rolling stones linnet är grymt snyggt! funderar på att beställa dom, men jag ska bara snacka lite med pappa först.


just dance



en grym dans som dansas av jason and kayla.

som ni aknske märker så är dom flesta eller typ alla är från so you think you can dance. det är för det är mitt favorit program och där är så många grymt bra och kreativa danser haha.


tisdag

hallå hallå. kom hem för en liten stund sen. varit i skolan och har handlat, ska på orientering i morgon i skogen och så ska vi ha mat med oss. hade en helt ok dag i skolan, tisdagar är ganska sköna faktiskt. just nu ligger jag i sängen och äter äpple, även om jag är allergisk, det är så jävla gott. börjar känna hur det börjar klia i halsen, men men, jag kunde inte motstå det haha. idag händer det inte så mycket. ska plugga lite och så. ni får ha en toppen dag. puss

världens vackraste..?

världens sexigaste människa är nog Megan Fox. hon är ju bara så grymt snygg!
jag tycker också att hennes tattoering är skit snygg! "There once was a little girl who never knew love untill a boy broke her heart"


äntligen höst

idag hade vi ett så underbart väder här i malmö. äntligen känner man att det är höst. kallt men solen är ändå framme. förra veckan hade vi typ 22C, sjukt jobbigt! nu hoppas vi bara att det håller sig fint. men nu ska jag gå ner och göra te. skriver lite mer senare. puss


ursäkta..

ursäkta den dåliga uppdateringen idag. har varit med ellen hela dagen så jag har inte haft tid att skriva nya inlägg. vi spelade farmville på facebook offer som vi är haha. sen var vi i stallet och fotade fina hästar. bilderna laddar jag upp imorgon, orkar inte göra det nu. jag har också varit i parken med pappa och tog massa foton, det är en ny staty i parken. den är sjukt wierd haha. hoppas att ni också har haft en toppen dag. puss och kram!


gammal bild i parken


godmorgon

god morgon, sovit gott?
dom flesta är väll i skolan nu, men inte jag för jag har studie dag hihihi. perfekt dag att ha studie dag på också för mig, har ju inte varit i skolan sen onsdags. var det många som såg VMA? jag missade det, blev så jävla trött så jag orkade inte vara uppe mer. idag ska man gå en runda i parken med pappa och ta massa foton och sen ska jag träffa ellen. men nu ska jag hoppa in i duschen, hoppas att ni får en trevlig dag. puss och kram



jag och Frida i sommras <3


så vackert


så jävla vackert. Dansen är koreograferad av Travis Wall och dansas av Jeanine och Jason

the red jumpsuit apparatus - your guardian angel

älskar den!!


mina favoriter

jag älskar smycken, och har ganska många. så jag tänkte visa er mina favortiter.

Mitt glass halsband från pilgrim

min ängel från silverbox och mina 2 hjärtan jag fick av Frida

 

mina ringar från silverbox

och mina armband frpn Tomas Sabo.

 

mina berlocker från pilgrim

och mina armband från baglady, Fanny och morfar


småland

lite foton från malins stuga i småland, så jävla nice vi hade det.

sjön vid malins stuga och deras båt

jag och malin <3

sjön en bit bort som vi badade i

malin <33


malins stuga

men nu orkar jag inte ladda upp mer bilder, kanske någon annan gång. puss

Entré

sitterhär på fridas jobb nu. någon måste ju hålla henne sällskap och så tog jag med sladden till datorn eftersom hennes data hade dött. annars har jag inte gjort mycket mer idag. har studie dag imorgon så förhoppningsvis händer det något roligt ikväll.

hade myskväll med Elin hemma hos henne igår. kollade på film och åt godis.. myspys. men nu ska jag äta lite. ni får ha en fortsatt trevlig dag. puss Hanna

Frida och jag <3


underbara underkläder

www.evasunderklader.se har grymt fina underkläder. och jag älskar verkligen underkläder. Dom har också sjukt coola strumpbyxor, inga vanloga som man typ hittar överallt. men jag tycker inte om att köpa bhar på nätet, jag vill gärna testa så att dom sitter bra först, lite synd för där fanns mycket fina saker.


vill ha.

jag funderar på att köpa dessa söta smycken. blev helt förälskad i dom. 

 

Berlockerna är från milajki.com
och armbandet och ringen är från cocoo.se

hissar/dissar bloggar


1. Fokis- min favorit blogg, Foki skriver om så roliga anorlunda saker, var hittar hon allt? mycket roligt att läsa.

2. Kenzas- Tycker att Kensa är grym, hon har lyckast skit bra med bloggen och är en bra förebild.

3. Gaybloggen- Amir är ju bara coolast, han är stolt över vem han är och låter inte andra trampa på honom, alla borde ju vara så.




1. Kissies- jag tycker inte om att kritisera andra men jag tycker inte om Kissies blogg, det verkar som att hon tycker att hon är mycket bättre än alla andra. och så skriver hon bara massa skit om andra.

2. Dessies- det är samma som med kissie, det verkar som att hon bara tycker att hon bäst och snyggast.

men nu vet jag ju inte hur dom är utanför bloggen, dom kanske är hur snälla som hällst. det är deras bloggar jag inte tycker om.

god morgon.

hoppas att ni har sovut gott. det har jag, drömde en konstig dröm. drömde att jag var liten och blond, och så fyllde jag år. och jag fick en stor rosa bil, och alla ar avundsjuka, och jag bara njöt haha. det blev mycket "och" nu.
just nu kollar jag på wipeout US och dricker hallon soda. så jävla roligt, jag hade velat vara med.


5 anledningar till att dricka te.

jag älskar te. tycker det är jätte mysigt att krypa ner i sängen med en bra bok och gott te.
och jag har ju hittat 5 goda anledningar till att dricka te.

-Du håller dig fräsch. Te är rikt på antioxidanter som tar väl hand om kroppen.
-Du blir pigg. Te inehåller koffein, men till skillnad från kaffe gör det dig pigg på lång sikt.
-Du får ett fint leende. I te finns flour som motverkar hål i tänderna.
-Du håller dig frisk. Te kan hjälpa till att sänka halten av kolesterol som orsakar hjärt och kärlsjukdomar.
-Du får mysa. Behöver jag ens förklara varför?


tim testar

min älskade syster Frida visade mig denna videon igår kväll, och vi bara skrattade! han är ju bara så jävla skön haha. vem kommer på att göra något sånt? haha


you know...


you know you´re in love when you can´t fall asleep because reality is finally better than your dreams.

Priscilla Ahn - Dream

en utav mina absoluta favorit låtar


sov gott

nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, eller jag ska sätta på en film och så ska jag somna till den. jag har så jävla ont, orkar inte med det!!!
annars har jag haft en mysig kväll. har kollat på en shopaholics bekännelser och druckit varm oboy.
imorgon blir det ingen skola, måste stanna hemma och ta det lugnt. så det blir massa film imorgon också, så roligt har jag det haha. men nu ska jag gå ner och hämta mer oboy. ni får sova så gott.
puss och kram


Tråk dag ...

Tråk dag, blev opererad idag så jag kan inte göra något. tråk tråk tråk.. väntar på att pappa ska komma hem med maten, sen blir det massa film och mys. så det blir lite roligare. jag slapp skolan iallafall, det är ju lite roligt. hoppas att ni har haft det roligare idag.



maxwell - this woman´s work


Travis Wall

Jag absolut älskar dans. och min favorit dansare är helt klart Travis Wall. han dansar så grymt vackert. och det finnt inget bättre än vacker dans. iallafall inte för mig.


kärlek

gammalt



Lite gammla teckningar.


dumma design!

god kväll blogg-läsare.
nu kommer det ett till inlägg. måste bara berätta att jag blir så arg, hela min design har försvunnit, inte för att den var så jättte fin. men det var ju finare. ska fixa den någon dag, men jag orkar inte. och jag är inte så jätte bra på det, någon som kanske vill hjälpa mig? hade blivit jätte glad.
nu ska jag iallafall sova. ni får sova så gott.
Puss och kram Hanna


Jag på ön i sommras.


nelly.com

Denna fina klänning hittade Frida på nelly.com.. grymt fin om ni frågar mig. jag tror att hon ska köpa den, hoppas det för då kan ju jag också låna den ;)

hoppas att ni har haft en bra dag idag, det har jag. men nu ska jag gå ner och hämta något att äta.
puss Hanna

regn, regn, regn

massa regn idag, första riktiga höstdagen i malmö. jag tycker att det är ganska skönt faktiskt, orkar inte med värmen, man vill du ha sina nya fina höst kläder och skor. kan inte säga att jag saknar sommaren jätte mycket, saknar mest bara att kunna simma i havet, vilket jag verkligen älskar att göra. badar i alla väder, men nu är det lite för kallt haha.

annars har det varit en sådär dag. gick hem från skolan för min syster har smittat mig. känner mig jätte förkyld. kanske svin influensan!? nä, det tror jag inte, och man får ju hoppas att det bara är en vanlig förkyldning. men nu ska jag sova lite. ni får ha det så bra. puss och kram


Jag älskar att bada och simma!


RSS 2.0